KARADENİZ 31 AĞUSTOS 2024

FİYAT : 14.500 TL
GİDİŞ TARİHİ - 31.08.2024
DÖNÜŞ TARİHİ - 07.09.2024

BOYDAN BOYA KARADENİZ TURU

7 GECE 8 GÜNDÜZ

6 GECE OTEL VE YAYLA KONAKLAMA

 

GEZİLECEK YERLER

Amasra, Safranbolu, Kastamonu, Sinop, Samsun, Bandırma Vapuru, Terme, Fatsa, Boztepe, Ordu, Giresun, Trabzon, Atatürk Köşkü, Sümela Manastırı, Uzun göl, Ayder Yaylası, Karagöl, Zilkale, Amasya

 

FARK OLUŞTURACAK AYRICALIKLARIMIZ

Ayder ve Sultan Murat Yayla Gezileri

Uzungöl ve Karagöl Gezileri

Zilkale ve Palovit Şelalesi Gezileri

 

KONAKLAMA AYRICALIKLARIMIZ

Kastamonu Dedeman Oteli Konaklama

Ünye Ramada Oteli Konaklama

Ayder Yaylası Konaklama

Sultan Murat Yaylası Konaklama

 

1.GÜN: 31 AĞUSTOS CUMARTESİ

İZMİR HAREKET – BALIKESİR – BURSA - BOLU ( 617 Km )

Sizin için belirlediğimiz hareket noktalarımızdan siz değerli konuklarımızı aldıktan sonra profesyonel rehberimiz, tecrübeli kaptanlarımız eşliğinde keyif dolu geçecek bir hafta sürecek Boydan Boya Karadeniz Turu'muz için yolculuğumuza başlıyoruz. Güzergâhımızda Balıkesir-Bursa-İzmit üzerinden geçerek sabah saatlerinde kahvaltı için Bolu civarında mola veriyoruz.

 

2.GÜN: 01 EYLÜL PAZAR

AMASRA – SAFRANBOLU - KASTAMONU ( 395 Km )

Karadeniz Turu'muz sabah Bolu'da aldığımız kahvaltımızın (ekstra) ardından Devrek, Mengen ve Bartın üzerinden devam ediyor. İlk gezi noktamız Bakacak Tepesi'nden Amasra'yı kuş bakışı seyretme imkânımız ve kısa bir çay molamız oluyor. Daha sonra Amasra liman Mevkii’ne inip, grup halinde yürüyüşümüze başlıyoruz. Barış Akarsu Anıtı ve Sorma Gir Kalesi göreceğimiz yerler arasında. Çekmeçiler Çarşısı'nda yöreye özgü ahşap ve benzeri hediyelikler alış verişi için alacağımız serbest zaman sonrası otobüsümüzle buluşup Karadeniz Turu'muzda Safranbolu'ya doğru yolculuğumuz başlıyor. Sevgi Yolu olarak adlandırılan manzaralar eşliğinde yolculukla Safranbolu'ya ulaşıyoruz. Hıdırlık Tepesi, Cinci Han ve Hamam, Kaymakamlar Konağı, Köprülü Camii, Arasta Çarşısı göreceğimiz yerler arasında. Yöreye özgü lokum alışverişi molamız sonrası ilk günün son durağı Kastamonu oluyor. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Kastamonu DEDEMAN Otel.

 

3.GÜN: 02 EYLÜL PAZARTESİ

KASTAMONU – TAŞKÖPRÜ – SİNOP – SAMSUN - ÜNYE ( 449 Km )

Karadeniz Turu bugün Kastamonu, Sinop, Samsun, Ünye güzergâhında devam edecek. Otelimizde alacağımız kahvaltımız sonrası Kastamonu'da Saat Kulesi, Şerife Bacı Anıtı, Şehir Meydanı, Kambur Köprü ve Şeyh Şabanı Hz. türbesi göreceğimiz yerler arasında. Gezimiz sonrası Karadeniz Turu'muz sarımsağı ile meşhur Taşköprü, Hanönü üzerinden Sinop'a doğru devam ediyor. Sinop'ta Tarihi Cezaevi, Liman Mevkii, Diyojen Heykeli göreceğimiz yerler arasında. Alacağımız serbest zamanda öğle yemeği için Sinop mantısı deneyebilirsiniz. Tur'umuzun devamında Bafra Deltası üzerinden devam ederek Samsun'a ulaşıyoruz. Samsun'da Atatürk Anıtı ve Bandırma vapurunu görüp konaklama noktamız Ünye'ye doğru yolculuğumuz devam ediyor. Akşam yemeği ve konaklamayı otelimizde gerçekleştiriyoruz. Ünye RAMADA Otel.

 

4.GÜN: 03 EYLÜL SALI

ORDU – BOZTEPE - GİRESUN – TRABZON – MAÇKA - SÜMELA MANASTIRI – ( 350 Km )

Karadeniz Turu'muz otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı ile başlıyor. Fatsa üzerinden Ordu'ya ulaşıyoruz. Seyrine doyum olmayan Karadeniz manzarası için teleferikle Boztepe'ye çıkıyoruz. Kısa bir çay molası ardından sahil yolu ile Giresun üzerinden Trabzon'a ulaşıyoruz. Alacağımız öğle yemeğimiz sonrası durağımız Maçka ilçesinde yer alan Altındere Milli parkında bulunan Sümela Manastırı oluyor. Manastır'da Ana Kaya Kilisesi, Şapel, Öğrenci Odaları göreceğimiz yerler arasında. Programımızın sonunda yayla konaklamamız için Çaykara'ya doğru yolculuğumuz başlıyor. Yolumuz üzerinde bıçak alışverişi imkânımız da olacak. Çaykara'da bizi bekleyen dolmuşlarımızla yayla konaklamamız için yolculuğumuz başlıyor. Akşam yemeği ve konaklama için otelimize varıyoruz. Sultan Murat Yaylası Oteli

 

NOT: Bugün otelimiz için dolmuşlar kullanılacaktır. Yanınızda küçük el valizi hazırlamanız sizin açınızdan rahatlık olacaktır.

 

5.GÜN: 04 EYLÜL ÇARŞAMBA

UZUNGÖL - BORÇKA – KARAGÖL – HOPA ( 250 )

Karadeniz Turu yayla manzaralarıyla devam ediyor. Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından eğer şanslı günümüzdeysek bulut denizini yakalama fırsatımız olabilir. Dolmuşlarımızla yayladan ayrılıp Uzun Göl’e geçiyoruz. Görselliği ve konumu ile hayran bırakan Uzun göl Karadeniz Turu'nun önemli destinasyonlarından. Haldizen Çayı'nın önünü kapatmasıyla oluşan Uzun göl gezimizin ardından Karadeniz Turu'muzda bir başka bakir güzellik olan Karagöl'e doğru devam ediyoruz. Rize üzerinden yolculuğumuzu sürdürürken Rize bezi alışverişi için molamız oluyor. Daha sonra Borçka'da bizi bekleyen dolmuşlarımıza yerleşip Karagöl yolculuğumuza başlıyoruz. Rehberimizin eşsiz anlatımlarını dinledikten sonra göl etrafında serbest zamanımız olacak, fotoğraf makinelerinizin hazır konumda olması duyurulur. Gezimiz sonrası konaklama ve akşam yemeği Ayder Yaylası Hilaz Otel

 

6.GÜN: 05 EYLÜL PERŞEMBE

AYDER YAYLASI – ZİLKALE – PALOVİT ŞELALESİ – HUSER YAYLASI ( 110 Km )

Karadeniz Turu'muz aktiviteler dolu bir günle devam ediyor. Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımız sonrası kısa bir yolculukla Fırtına Vadisi'ne geçiyoruz. Aktivite zamanı, Burada zipline, salıncak, rafting gibi heyecan dolu aktivitelerden faydalanabilirsiniz. Burada öğle yemeği molamızı da aldıktan sonra bizi bekleyen dolmuşlarımızla Şenyuva Köyü, Zilkale, Paloivt Şelalesi turumuz başlıyor. Karadeniz Turu doğa ile iç içe manzaralar eşliğinde devam ediyor. Keyif dolu geçecek programımız sonrası otobüsümüzle buluşup Kaçkar Milli Parkı'nda yer alan Ayder Yaylası'na geçiyoruz. Konaklama yapılacak otelimize yerleştikten sonra Ayder Yaylası'nı geziyoruz. Akşam yemeği ve konaklama için Ayder Yaylası Hilaz Otel

 

7.GÜN: 06 EYLÜL CUMA

UZUNGÖL - TRABZON - ORDU - SAMSUN ( 400 Km )

Rüya gibi başlayan Karadeniz Tur'umuzda sona yaklaşıyoruz! Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından artık dönüş yolumuz başlıyor. Ayder Yaylası'ndan Trabzon'a doğru yolculuğumuz devam ederken Karadeniz'in önemli çay fabrikalarından Vatan Çay Fabrikası'nda çay tadımı, çay toplama ve alışveriş molamız olacak. Moladan sonraki durağımız Cumhuriyet döneminde Trabzonlular tarafından Atatürk'e hediye edilen Atatürk Köşkü oluyor. Köşk ziyaretimiz ve yöreye özgü Kazaziye ve Telkari sanatıyla meşhur gümüş alışverişimiz olacak. Akçaabat civarında alacağımız öğle yemeği molamız ve alış veriş için durağımız bölgeye özgü yöresel ürünler olacak. Karadeniz turu son konaklama durağımız olan Samsun'a doğru devam ediyor. Sahil boyunca molalarımızla birlikte Samsun'a ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklamayı otelimizde Samsun PALAS Otel.

 

8. GÜN: 07 EYLÜL CUMARTESİ

AMASYA –ÇORUM - İZMİR (1100 Km )

Bugün Karadeniz Tur'umuzun da sonuna gelmiş bulunmaktayız. Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Havza üzerinden son durağımız Şehzadeler şehri Amasya'ya yolculuğumuz başlıyor. Burada göreceğimiz yerler arasında Mumya Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Sultan 2. Beyazıt Külliyesi, İstanbul silüetinin çizildiği Tarihi Şadırvan ve Yeşilırmak boyunca düzülmüş konaklar olacak. Gezimiz sonrası yolumuz üzerindeki Ferhat ile Şirin efsanesini panoramik olarak görüp Mecitözü üzerinden Çorum'a ulaşıp Ulusoy Dağ tesislerinde yemek molamız olacak. Karadeniz Turu' muz güzel anılar ve güzel dostluklar biriktirerek İzmir'e doğru devam ediyor. Ankara, Afyon, Uşak yolunu takip ederek İzmir'e ulaşıyoruz. Bir başka TEVAZU TURİZM organizasyonunda buluşmak dileğiyle vedalaşıyoruz.

 

TUR FİYATI 14,500 TL

Not: Yayla gezileri için bineceğimiz minibüslerin ücreti kişi başı 1,500 TL’dir. Yolculuk başlangıcında herkesten bu ücret tahsil edilecektir.

 

 

FİYATA DÂHİL OLAN HİZMETLER

Lüks Otellerde ve Yaylalarda 6 Gece Konaklama

6 Akşam Yemeği 6 Sabah Kahvaltısı

Lüks Otobüsler İle Ulaşım

Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

Çevre Gezileri

Araç İçi İkramlar

Zorunlu Seyahat Sigortası

 

FİYATA DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tüm Öğle Yemekleri

Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler ve oteldeki yapılan harcamalar

Otel Dışındaki Yemek ve Kahvaltılar

Hüser Yaylası Gün Batımı Turu

Dolmuş Ücretleri + Milli Park Girişleri (Zorunludur 1500₺)

Müze giriş ücretleri

Zipline, Salıncak ve Fırtına Deresi Rafting Ücretleri

Ordu Teleferik ücreti